Razvajanje v dvoje za vašo obletnico je odlično darilo za nabiranje nove energije. Oddih omogoča pomirjajoče tretmaje za sproščenje telesa ter duha. Pomanjkanje časa ter hiter življenjski slog terjata svoj davek na zdravju. Zato si je pomembno odpočiti ter ponovno napolniti svoje baterije. Zmanjšanje stresa, lahko povzroči psihofizična obolenja.

Za sprostitev potrebujete spremenitev okolja, svež zrak ter se prepustiti popolnemu užitku. Privoščite si aktivne počitnice. Na oddihu se popeljite s kolesom, pohod v gore ali tek po idilični naravi. Wellness centri po Sloveniji ponujajo najrazličnejše ponudbe po ugodnih cenah. Naredite nekaj za vaše zdravje ter se pustite razvajati.

Romantičen oddih

Za vsak par so zelo pomembni trenutki intime ter kakovostno preživeti skupni trenutki. Romantična večerja v soju sveč ter zajtrk v postelji sta zmagovalna kombinacija za popolni oddih. Po večerji si privoščita še kozarec penine in uživajta v razgledu.

Obiščete lahko kakšen Wellnes center ali se odpravite na aktivni oddih na katero izmed številnih turističnih kmetij po Sloveniji.  Prijazni gostitelji ter njihove živali, poskrbijo za sproščeno vzdušje. Tako se boste popolnoma sprostili ter prepustili razvajati. Nepozabno razvajanje za dva pripomore k boljši partnerski zvezi. Izbira je res velika, cene se razlikujejo glede na ponudnika ter na storitve katere so vključene v ceno. Cene posameznih paketov se gibljejo med 60 € ter 250 €. Večina paketov je dvodnevnih ter vključujejo zajtrk ter večerjo. Izbiro prilagodite vašim željam ter potrebam.

V koliko ne želite potovati, lahko romantično razvajanje za dva pripravite kar doma. Skuhajte večerjo, na mizo postavite sveče. Pri večerji postrezite z odličnim vinom. Po večerji odprite penino ter postrezite vajino najljubšo sladico. Nato si privoščite romantično kopel ali ogled filma. Takšno razvajanje je cenejša alternativa, vendar ni nič manj romantična. V kolikor je takšen večer presenečenje ima še toliko večjo težo. Nad presenečenjem bo navdušena. Zjutraj pa ji postrezite zajtrk v postelji.