Pohištvo v dnevni sobi izjemno pripomore k videzu celotne hiše, saj je dnevna soba poleg kuhinje srce doma. Ob sedežni garnituri imamo običajno tudi kavne mizice ali klubske mizice, kot jih še imenujemo. Pri nakupu klubske mizice moramo upoštevati predvsem naše želje in potrebe. Ali bomo imeli mizico le za odlaganje TV daljinca, ali mogoče za časopise, ali pa morda celo za postrežbo hrane med kakšno mini zabavo. V prvem primeru potrebujemo malo klubsko mizico, v vseh ostalih pa večje klubske mizice, ki zadostijo našim potrebam.

Primerne za obiske in večjo družbo

Moja skrivnost je takšna, imam majhno klubsko mizico v dnevni sobi. A ko imamo družbo ali obiske, se naš podaljšek kavča spremeni v mizico. Da se kaj ne polije ali raztrese, na mehki del postavim velik pladenj in gor postavljamo hrano in pijačo. Do sedaj se nam je to zelo dobro obneslo. A sem ob zadnjem brskanju po spletu med trgovinami s pohištvom, opazila eno izjemno lepo klubsko mizico v malo večjih dimenzijah.

Rada imam leseno pohištvo in to velja tudi za klubske mizice. Les v kombinaciji s steklom za moderen in brezčasen videz, a hkrati tudi eleganten. Nisem se mogla upreti novemu kosu pohištva in sem preko spleta kar naročila novo klubsko mizico. Dostavili so mi jo v nekaj dneh in v resnici je bila še lepša kot na sliki. Tudi ostali družinski člani so bili nad našo novo pridobitvijo več kot navdušeni. Če je v dnevni sobi dovolj prostora, je velika klubska mizica resnično dobra izbira. Ne le za odlaganje več stvari, ampak tudi sama zase kot izjemno lep kos pohištva in element, ki polepša dnevno sobo.

Tudi otroci navdušeni nad njimi

Klubske mizice so primerne tudi za otroke, saj so ravno v višini, primerni za manjše otroke. Na njih lahko rišejo v osrčju hiše, ni jim potrebno v njihove sobice ali za veliko jedilno mizo. Pri nas se moji otroci zelo radi igrajo na naši novi klubski mizici. Zato so igračke naši modni dodatki in vedno prisotni na klubski mizici.