Kako se ličite? Najprej kremica, potem kakšna podlaga, puder, korektor in kasneje še vse ostalo? Imate občutek, da je na vašem obrazu res »fasada« in malce preveč slojev, vendar jih za popoln videz enostavno potrebujete? Ne, če se odločite le za eno kremo in sicer cc in bb krema.

Koža potrebuje vlago in jo običajno nahranimo prav s kakšno vlažilno kremo, dnevno ali nočno. Ker pa je na koži ogromno nepravilnosti, mogoče kakšna rdečica ali pa še kaj več, pa bomo zato uporabile tudi puder. In povrhu vsega bo potreben še korektor, da prekrijemo vse te majhne nepravilnosti, saj smo s pomočjo pudra le izenačile ton. Hm. Ali je res potrebno toliko tega, da bi dosegli lep videz kože obraza in vratu? Niti ne, če se odločimo za izjemno rešitev, ki poskrbi za vse hkrati. Za eno kremo, ki vlaži, prekrije, zakriva, izenači, izpopolni, itd.

Cc in bb krema ne samo, da zmore vse to, najboljše je, da ne zapolni naših por in koža normalno diha. Potreben je le en sloj in ne njih več. Tako bo koža vedno bleščeča in bo odražala zdrav videz, medtem, ko se z več sloji lahko zgodi, da bo delovala tako umetno, kar pa je najslabše, pa da bo ohranjala razne nečistoče in tako zapirala pore ter morebiti povzročala različne težave s kožo. Kar pa je tudi super, je to, da glede na to, da so odtenki naše kože različni od posameznika do posameznika in tako nekateri potrebujejo svetlejše odtenke, drugi temnejše, so te kreme na voljo tudi v različnih odtenkih, tako, da ni bojazni, da bo odstopala od našega odtenka in se bo našel za vsako kožo ustrezen odtenek. Super je tudi odličen lahkoten občutek po nanosu. Ne bomo imeli občutka, da na obrazu nosimo skoraj kilogram različnih krem, ampak je zares dovolj samo ena. Odlična rešitev, ki reši vse hkrati, cenovno ugodna in pravzaprav vsem dostopna.